TikTok Hesabı Nasıl Silinir?

Ortak yazar: wikiHow Kadrosu

Bu wikiHow makalesi, bir TikTok hesabının Android’de, iPhone’da veya iPad’de nasıl kalıcı olarak silineceğini öğretir. Hesabını sildikten sonra, fikrini değiştirme ihtimalin göz önüne alındığından hesap 30 gün boyunca "devre dışı" kalacaktır. 30 gün içinde hesabında yeniden oturum açmazsan bütün hesap verilerin ve içeriklerin TikTok’tan kalıcı olarak silinecektir.

Adımlar

  1. 1
    TikTok’u telefonunda veya tabletinde aç. TikTok’un siyah beyaz müzik notası simgesi, ana ekranda (iPhone/iPad) veya uygulama çekmecesinde (Android) yer almaktadır.
    • Hesabın, TikTok’un sunucularından silinmeden önce 30 gün boyunca devre dışı kalacaktır. 30 gün içinde hesabını yeniden etkinleştirmeye karar verirsen oturum açarak hesabını etkinleştirebilirsin.
    • Hesabını silme işlemine devam edersen tüm TikTok içeriklerine olan erişimini kaybedeceksin. Uygulama içinde satın aldığın şeyler olduysa para iade talebinde bulunamayacaksın.[1]
  2. 2
  3. 3
    Üç noktalı ••• menüye dokun. Bu menü, ekranın sağ üst köşesinde yer almaktadır.
  4. 4
    Hesabımı Yönet seçeneğine dokun. Bu seçenek, menünün üst tarafında bulunuyor.
  5. 5
    Ekranı aşağıya doğru kaydır ve Hesabı Sil seçeneğine dokun. Bu seçenek, Hesabımı Yönet ekranının altında yer alıyor. Seçeneğe dokunduğunda, hesabının silinmesi hakkında bazı bilgilerin yer aldığı bir onay sayfası göreceksin.
    • Hesabını Twitter veya Facebook gibi bir sosyal medya hizmetiyle oluşturduysan onay sayfası ekranda belirmeden önce Doğrula ve Devam Et seçeneğine dokunup o hizmette oturum açman gerekiyor.
  6. 6
    Kırmızı Hesabı Sil düğmesine dokun. Bu düğme, ekranın altında yer almaktadır. Bir onay penceresi ekranda belirecektir.
    • Hesabını nasıl ayarladığına bağlı olarak, silme işlemine devam etmek için telefon numaranı onaylaman veya bir onay kodu girmen gerekebilir. Onay istenirse ekrandaki talimatları uygula.
  7. 7
    Onaylamak için Sil düğmesine dokun. TikTok’taki oturumun anında sonlanacaktır. Hesabın devre dışı kaldığından dolayı, videoların uygulamadaki diğer kullanıcılar tarafından görülmeyecek.
    • Fikrini değiştirirsen hesabını yeniden etkinleştirmek için 30 günlük zaman dilimi sona ermeden önce oturum aç.
    Reklam

Uyarılar

  • Hesabını silmek geri alınamayan bir işlemdir ve bu işlemde kullanıcı adın, videoların, hayranların ve beğenilerin dâhil olmak üzere tüm bilgilerin TikTok’tan silinecektir. Önbelleğe alınan bilgiler (örneğin mesajlar) alıcı tarafında görünmeye devam edecektir.
Reklam

Bununla İlgili wikiHow'lar

wikiHow

Netflix Ücretsiz Üyelik Nasıl Yapılır?

wikiHow

Word'de Boş Bir Sayfa Nasıl Kaldırılır?

wikiHow

Windows 7’de Ekran Parlaklığı Nasıl Ayarlanır?

wikiHow

Bilgisayarın Bluetooth Özelliği Olup Olmadığı Nasıl Anlaşılır?

wikiHow

Bir Yazıcı Bilgisayara Nasıl Bağlanır?

wikiHow

Birinin Seni Facebook Messenger'da Engellediği Nasıl Anlaşılır?

wikiHow

Android'de Güvenli Mod Nasıl Kapatılır?

wikiHow

AirPod Pil Durumu Nasıl Kontrol Edilir?

wikiHow

Film Nasıl İndirilir?

wikiHow

Instagram Hesabı Nasıl Yeniden Etkinleştirilir?

wikiHow

Bluetooth Hoparlör Dizüstü Bilgisayara Nasıl Bağlanır?

wikiHow

Google Chrome'da Bir İnternet Sitesi Nasıl Engellenir?

wikiHow

Excel'de Çıkarma İşlemi Nasıl Yapılır?

wikiHow

Spotify Premium Nasıl Ücretsiz Kullanılır?
Reklam

Bu wikiHow makalesi hakkında

Ortak Yazar:
wikiHow Editör Ekibi
Bu makale editörler ve araştırmacılardan oluşan, makalenin doğruluğu ile kapsamlılığını onaylayan, eğitimli bir ekip tarafından ortaklaşa yazılmıştır.

Bu makale işine yaradı mı?

Evet
Hayır
Reklam